Installera underhållsfri värme eller kyla

Vi på Söne El installerar värmepumpar och klimatanläggningar för privatpersoner samt företag. Har du funderingar kontakta oss så ger vi dig rådgivning. Vi kommer hem till dig eller ditt företag och går igenom förutsättningarna. Så att vi gemensamt får fram den bästa och lämpligaste värmepump / kylmaskin för ert behov. Vi tar hand om hela installationen med avseende på kyla, el, vvs och ventilation.
 

För Rotavdrag vi följer skatteverkets schablon för rotavdrag vid installation av värmepump.

När Söne El installerar din produkt kan du koppla av.

Välkommen till oss.

Nedan följer lite av de olika värmepumpstyperna och för mer info skrolla ned och klicka dig vidare till våra leverantörer.


 

Bergvärme

Bergvärme är en energikälla som utvinns ur berget. Det borras ett eller flera hål ner i berget (100-200meter) för en normalstor villa och utvinner värmen som finns lagrat i berget. Bergvärmen är en stabil värmekälla och installerar du en bergvärmepump så sparar du miljön, energi och pengar.

 

Jordvärme

Jordvärmen har sin energikälla strax under markytan mellan 1-1,5 meters djup. Fördelen med jordvärmen är att den ger en bra och jämn temperatur året runt. Jordvärmen är ett bra och ekonomiskt alternativ till bergvärmen som sparar miljön, energi och pengar och är jämförbart med bergvärme.

 

Luft/Vatten

Luft-vattenvärmepumpen tar sin energi ifrån uteluften och omvandlar den precis som luft/luftvärmepumpen. Skillnaden är att luft/vatten tillför värmeenergin till det befintliga radiator/golvvärmesystemet och varmvattnet. Våra pumpar har en garanterad effekt ner till -28ºC. Genom nedladdning av app kan du kontrollera din värmepump i realtid.

 

Luft/Luft

Luft-luftvärmepumpen utvinner energin i utomhusluften och omvandlar det till varmluft inne i huset. Vid förbrukning av 1 kWh el får du ut ca 5kWh värmeenergi. Våra luftvärmepumpar kan även styras med mobiltelefonen. På de luftvärmepumpar som vi är återförsäljare för erbjuds upp till 10 års garanti på kompressorn.
Till företag kan vi erbjuda optimala lösningar beroende på vilken verksamhet det gäller. Vi kan styra värmen eller kylan till olika zoner eller våningar på företaget. Det för att optimera förbrukningen av energi och driftkostnader.

 

Klimatanläggning

Vi tar fram klimatanläggningar (luftkonditionering) för både privat och företag. Vill ditt företag installera större klimatanläggningar så projekterar vi och installerar åt er. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

 

Fjärrvärme

Vi hjälper dig att serva och byta ut din värmecentral när du har fjärrvärme som uppvärmning.

 

Mobil kyla

Vi servar och reparerar samtliga förekommande fabrikat av kylanläggningar för transportfordon.

 

AC Fordon

Vi servar och reparerar AC:n i ditt fordon gällande bil, traktor, tröska och entreprenadmaskiner.

 

  

Kontakt


Adress

Söne El
Karlstorpsvägen 5
531 57 Lidköping

Tel kontor

0510-53 13 70

E-post

info-order@soneel.se

Personlig tekniker

 
Henrik Jansson
Arbetsledare / Service
Mobil: 0733-66 30 50
henrik.jansson@soneel.se

 
Krister Ivarsson
Kylinstallation / Service
Mobil: 0733-55 07 07
krister.ivarsson@soneel.se

  

Torbjörn Larsson
Kylinstallation / Service
Mobil: 0709-18 91 95
torbjorn.larsson@soneel.se 


 
Stefan Larsson
Kylinstallation / Service
Mobil: 0709-26 55 67
stefan.larsson@soneel.se

 

 

 

 

 

 


Våra huvudleverantörer